.

.

Koljena za dizanje utega (par) s torbicom - Koljena za sit - ups- Koljena za кроссфита, teretane, Bol, WOD, Cross-trening.

Koljena za dizanje utega (par) s torbicom - Koljena za sit - ups- Koljena za кроссфита, teretane, Bol, WOD, Cross-trening.

HRK 47.97
Iznos

✅ KOLJENA ZA sit-ups DOLAZE U PARU - VELIČINA 78' x 3,14'.Odličan pribor za dizanje utega s bonus sportskoj torbi za muškarce i žene. ✅Dizati veću težinu i završite što više ponavljanja, koristeći koljena za dizanje utega.Jeste li znali da podržava pakovanje ne samo da podržava svoje koljeno, ali i zapravo omogućava vam podići veću težinu?Oblozi za liftinga uzrokuju elastični učinak oporavka, koji vam mogu pomoći dodajte 10% na vašu лифтингу.Koristite podršku plemena u teretani za vježbe, uključujući čučnjeva, teška atletika, bench press nogama, становую hranom i пауэрлифтинг. ✅Ne brkati podizanje koljena, s rukavima, jer to nije jedno i isto.Dok koljena pomažu topli koljeno i za ublažavanje bolova, za koljena za teretane su dizajnirani za podizanje teških utega i poboljšanja sportskih rezultata.Koristite naš proizvod kao tijela obaviti za пауэрлифтинга, tijela obaviti za dizanje utega, наколенников za trbušnjaka, podršku koljena trenera, kao i tijela obaviti za bolove u koljenima. ✅Spajala s kukama i spojnicu i pružaju solidnu slijetanje, neka se brzo prilagoditi i pucati ih, tako da je možete nositi za koljena za sit-ups samo onda kada je to potrebno.Koljena Prelomi su izrađeni od trajnih сверхпрочного pamuka i elastičnog materijala, što ih čini dugogodišnji pratilac vašeg treninga.Dvostruko prošiveni šavovi odaju naše koljena za sit-ups protiv ostalih. ✅Set od 2 tijela obaviti za пауэрлифтинга i bonus torbe za nošenje u teretani Će vas spremni odmah krenuti u teretanu.Nošenje fitness наколенников omogućava sigurno povećati broj ponavljanja i povećati težinu koju koristite, štiteći tetive i mišiće koljena.Odlične za koljena za dizanje utega kod muškaraca i koljena, za trbušnjaka kod žena. ✅Jednostavan za korištenje potpora za koljeno čučanj : Idite u teretanu, izvadite iz torbe za nošenje oblozi za dizanje utega i počnite vježbati.KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM PORUKE, ako je TO POTREBNO, kao i vrlo smo usmjereni na klijenta i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.Dobiti svoje sportske oblozi za koljena danas.

R

To se sviđa i kupcima